Susah Nak Buat Jualan Online ? Jangan Risau, DATABASE KING boleh settlekan..

Hai apa kabar ?

Anda ada problem macam ni ke ?

  • Sakit kepala sebab terpaksa burn banyak duit buat FBAds tapi untung tak seberapa.
  • Kata orang, nak survive bisnes online kena ada database sendiri. Tapi masalahnya tak tau macamana  nak buat.

 

MASALAH ANDA SELESAI DI SINI..

Gunakan DATABASE KING untuk settlekan problem anda.

Untuk makluman korang ade beberapa perkara yang jadi KILLER utama panduan Database King ni.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍ Pertama, dalam panduan ni saya dedahkan cara untuk dapatkan ribuan secara percuma…Yup tak perlu run FB Ads lagi pun takpe!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
 Kedua, saya jugak ada dedahkan cara saya boost sale client saya hingga hampir 10 kali ganda tanpa up kos marketing!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
 Ketiga, saya ajar banyak benda yang mungkin anda belum pernah dengar pun sebelum ni.!

 

Tonton dulu video ni..

 

TAK PERCAYA !?

Lihat bukti di bawah dulu..

  

  

 

Sebab Apa Anda Perlu Kuasai Ilmu DATABASE KING?

 

Database King ni panduan ape ek? Ajar buat squeeze page, sediakan freegift, daftar autoresponder, bla bla…semua tu ke???

‍‍‍‍‍‍ ‍‍NO…NO…NO !!!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ia bukan sekadar itu…Tapi jaaaaaaaaauh lebih advance dan complete berbanding apa yang korang sangkakan…Bahkan, ini merupakan panduan yang :

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Paling lengkap yang pernah saya follow sejak 9 tahun lepas

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Sesuai untuk banyak jenis bisnes khususnya utk local market

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Sesuai untuk newbie, intermediate mahupun otai yang sedia buang ego

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Tak caye? Ok takpe…Jom kita lihat ape yang ade dalam panduan Database King!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍1) PENGENALAN

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Korang akan didedahkan dengan 5 jenis database…Bukan email je bang…Ada 4 lagi database yang boleh reach prospek lagi dan lagi tanpa kos atau dengan sedikit kos!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Korang akan diterangkan tentang kepentingan database yang boleh buat korang nangis sebab menyesal tak buat dari dulu lagi!

❥ Korang akan diterangkan tentang baik & buruk setiap database…Yang mana perlu diutamakan dan yang mana boleh dikemudiankan!

‍‍‍‍‍‍ ❥ Korang akan belajar tentang proses kumpul database-database tersebut secara sekaligus atau ala-carte!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍2) FASA PERSIAPAN

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Bila sebut database, terus ingat landing page…Ape kes??? Dalam Database King, kita tak guna langsung landing page…Simpan je duit domain, hosting & template semua tu.

Kita hanya guna Fanpage, Group, WhatsApp Business, FB Apps dan Autoresponder!…Dalam bab ni la korang akan diajar :

❥ Part-part teknikal yang kacang macam setting Fanpage, group, whatsapp biz, fb app dan autoresponder.

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Ilmu copywriting yang saya gunakan untuk tarik ribuan targeted prospek tanpa spend sesen pun untuk FB Ads…Tanpa letak video / gambar lawak atau lucah guna teknik indirect merepek…100% fokus pada produk/niche je!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Saya tak suka close sale manual lebih-lebih lagi sampai tahap kejar prospek ke lubang cacing…Tapi untuk korang, saya akan ajar jugak pasal close sale strategi Mr D yang insyaAllah boleh hasilkan conversion rate yang ohsem!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Korang akan diajar setting automation system (fully & semi) untuk meminimumkan kerja dan menjimatkan masa…Barulah boleh gi makan angin walaupun sale menderu masuk!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍3) FASA PROMOSI

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Saya tau ramai sekarang ni untung paras hidung serta strugle nak dapatkan trafik…Sedangkan ade baaaaaaanyak sumber trafik dekat FB yang tak perlukan bayaran langsung!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Korang akan belajar cara saya dapatkan cold / fresh trafik tanpa perlu bayar sesen pun…Cara ni boleh sedut trafik lebih laju daripada FB Ads kalau kena caranya!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Selain tu, saya akan ajar jugak cara convert trafik jadi database supaya korang boleh gunakan lagi dan lagi tanpa kos atau dengan sedikit kos…Sampai satu limit, dah tak payah risau pasal trafik!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

4) FASA MENJUAL

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ada 2 kaedah yang saya akan tunjukkan…Pertama ia libatkan close sale tanpa mengejar prospek…Kedua tak perlu close sale pun…Just biarkan prospek carik korang untuk buat pembelian!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

5) FASA BRANDING  CREDIBILITY  TRUST

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ramai usahawan sekarang tak faham kekuatan ketiga-tiga elemen tersebut…Yang dieorg tau, run Fb Ads, then buat close sale…Padahal benda ni la yang insyaAllah boleh buat sale datang pada kita secara berterusan, bukan kita kejar sale berterusan!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Dalam bab ni korang akan diajar cara nak buat branding  bina credibility & trust walaupun masih newbie…Jangan bimbang kalau anda newbie…Saya pernah terkenal…Then tenggelam dan mula dari zero semula…Hasilnya sama saje!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍6) FASA PENGEMBANGAN

‍‍‍‍‍‍ ‍Bisnes sekarang tak macam dulu bang!…Dulu-dulu kite boleh steady je buat bisnes sorang-sorang pakai boxer kat rumah…Sekarang hampir setiap isi rumah ade buat bisnes…Persaingan sangat-sangat kuat…So kita kena bisnes macam nak setup satu batalion perang!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Masalahnya, bila nak kena setup? Macam mana nak setup? Macam mana nak pastikan setiap orang kita perform?

‍‍‍‍‍‍ ‍Part ni saya akan cover based on experience sendiri dan client-client yang pernah berurusan dengan saya!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍7) TROUBLESHOOT

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Setiap bisnes ade masalah…Kalau sekali buat terus berjaya, korang memang superb…Ingatlah saudara-saudara yang dirahmati Allah sekalian…Sesungguhnya kita akan diuji dengan pelbagai masalah bisnes terutamanya pada fasa-fasa permulaan.

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Itu normal…Anyway untuk memudahkan korang keluar daripada masalah-masalah tersebut, saya dah pun sediakan beberapa tips dan kaedah yang saya sendiri amalkan dan jugak orang lain!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍8) TIPS & TRICKS

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Percaya atau tak, antara asbab kita boleh buat jualan kencang adalah dengan gunakan tips serta tricks tertentu…Kadang-kadang bendanya simple je, tapi hasilnya superb walaupun marketing kita biase-biase je!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍9) PENUTUP

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Seperti biasa, dalam panduan-panduan saya memang akan ada beberapa tazkirah sebagai penutup…Walaupun saya tau ramai yang tak baca / tonton, tapi itulah bab yang terpenting yang kita perlu tahu dan lakukan!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Kepada korang yang dah tak sanggup bayar kos iklan yang makin mahal, tak sanggup nak kejar prospek sampai ke lubang cacing dan yang dah tak sabar nak letopkan bisnes masing-masing di bulan puasa ni, korang bolehlah klik link di bawah untuk buat pembelian melalui link di bawah:

>> Nak Database King <<

>> Nak Database King <<

 

Note:

Database King ni adalah panduan video paling lengkap (lebih 10 jam) & padat untuk anda yang sedang cari jalan pintas untuk mula bina database bisnes anda sendiri. Tak perlulah nak perah otak & cuba trial & error lagi sebab Database King dah cover dari A-Z.

Habis semua teknik dan rahsia dibongkar dan ditunjukkan di sini.

Memang terbaik.

 

Ikhlas dari,

Zuljamal