FBMAID – Software Automasi Fesbuk Dengan 13 Fungsi Advance

Assalamualaikum & salam sejahtera,

 

Saya nak tanya….

Anda berniaga di Fesbuk ?

Susah nak buat jualan ?

Dah cuba macam- macam cara untuk tingkatkan sales tapi kurang berjaya..

Dah pergi macam- macam seminar, kelas marketing online tapi bisnes masih susah nak gerak..

Dah cuba gunakan macam- macam tool untuk automasikan bisnes anda tapi tak berapa menjadi..

Paling tak tahan, harga tool marketing mahal sangat tapi fungsinya 1 jea…hanya boleh auto reply PM..

Macam tak berbaloi dengan kos yang dikeluarkan..

 

Jeng….jeng….jeng

Anda jangan risau sangat..

Masalah anda selesai di sini..

….sebab….

Saya ada software Fesbuk yang ada 13 fungsi advance dalam 1 dashboard untuk automasikan bisnes anda.

Betul ke ?

Betul 100% dan ini dia fungsi yang disediakan:

  1. Autocomment post
  2. Autolike post
  3. Autopost wall / page/ group
  4. Autopost di wall rakan
  5. Auto Add Friend
  6. Auto Join Group
  7. Auto Repost Page
  8. Auto Invite to Group
  9. Auto Invite to Like Page
  10. Auto Accept Friend request
  11. Auto Like Post Terkini
  12. Fanpage Analytics
  13. Auto Unfriend

 

Saya huraikan setiap fungsi dengan lebih detail..

  1. AUTOCOMMENT POST
    Anda boleh tinggalkan komen pada post yang anda mahu sama ada di wall, group, fanpage   & post yang kawan anda buat.


  2. AUTOLIKE POST
    Fungsi ni akan bantu anda like post terkini rakan anda, di wall, di group dan juga di page. Sesuai dijalankan serentak dengan auto comment.


  3. AUTOPOST TO WALL / PAGE / GROUPS
    Anda boleh post di personal wall, groups dan fanpage. Selepas anda join group, anda boleh post di sana untuk dapatkan traffic.


  4. AUTOPOST DI WALL RAKAN
    Anda boleh post di wall sesiapa sahaja yang ada dalam friendlist anda. Anda nak wish hari jadi, ianya lebih mudah.


  5. AUTO ADD FRIEND
    Nak tambah friend bukan lagi perkara yang sukar untuk dibuat. Schedule dan biarkan FBmaid uruskan untuk anda.


  6. AUTO JOIN GROUPS
    Nak masuk group sebanyak mungkin sebelum post iklan? FBMaid akan mudahkannya dengan hanya beberapa klik. Hanya perlu pilih keyword, semuanya automatik.


  7. AUTO REPOST PAGE
    Anda pilih page yang anda suka, apabila page tersebut post sesuatu, ianya akan naik di page anda juga. Menarik kan?


  8. AUTO INVITE TO GROUPS
    Ada ramai kawan dan nak ajak semua masuk group anda? Hanya perlu pilih rakan yang anda mahu masukkan, FBMaid akan uruskan semuanya.


  9. AUTO INVITE TO LIKE PAGE
    Nak klik butang invite satu per satu memang penat, sekarang anda boleh pilih dan schedule sahaja. FBMaid akan invite semuanya ikut tetapan anda.


  10. AUTO ACCEPT FRIEND REQUEST
    Friend request ada beratus, anda malas nak tengok satu per satu. Guna fungsi ini untuk accept semuanya sekaligus.


  11. AUTO LIKE POST TERKINI
    Fungsi ni akan bantu anda like post terkini rakan anda, di wall, di group dan juga di page. Sesuai dijalankan serentak dengan auto comment.


  12. FANPAGE ANALYTICS
    Tak perlu dah buka ads manager untuk lihat analytic. Anda boleh lihat pelbagai analitic page dalam dashboard ni sahaja.


  13. AUTO UNFRIEND
    Kawan terlalu ramai dan nak kurangkan bilangan mereka? FBMaid mempunyai fungsi lakukannya secara automatik.

Anda dah ready untuk:

  • Letopkan bisnes anda ke tahap lebih tinggi ?
  • Nak automasikan bisnes anda secara luarbiasa ?

JAWAPANNYA…

Anda WAJIB guna FBMAID

Dapatkan FBMaid di sini:

Saya Nak FBMaid dengan 13 Fungsi Automasi Hebat

Saya Nak FBMaid dengan 13 Fungsi Automasi Hebat