Blog

Post thumbnail

Ciri- Ciri Sistem Web Pantas

  • Tool sangat user friendly & advance
  • Platform dan tool 100% percuma
  • Tak perlu ada domain sendiri
  • Tak perlu ada hosting sendiri
  • Storage untuk simpan laman web disediakan percuma

Dengan SWP ni juga anda boleh bina laman web anda dalam 10 minit sahaja. Hanya taip, klik dan drag, laman web anda yang cun akan siap dengan pantas. Tapi pastikan semua file image & content dah disediakan awal- awal ya. Kalau tak prepare awal- awal file tu, alamatlah 1 tahun pun tak siap..

Serius saya cakap sesiapa saja boleh bina laman web yang cantik dan menarik hanya dengan menggunakan Sistem Web Pantas ini. Surirumah, pelajar, pak guard, cikgu, staf kerajaan dan budak sekolah pun boleh hasilkan web. Yang paling penting adalah kemahuan dan tahu menggunakan komputer.

Platform yang ditunjukkan dalam SWP ni sangat user friendly dan semua tool yang disediakan adalah percuma sahaja termasuk storage percuma untuk anda letak laman web anda. Tak perlu bayar sesen pun!

Ikut sahaja panduan video tutorial ‘Sistem Web Pantas’ untuk mula setup laman web anda dengan cepat, kemas dan nampak profesional.

DAPATKAN SISTEM WEB PANTAS DI SINI

Post thumbnail

 

Sila scroll ke bawah untuk lihat kandungan minisite..

Untuk melihat versi penuh minisite, sila klik di bawah:

http://photoshopemikat.com

Post thumbnail

 

Assalamualaikum & salam sejahtera,

Apa khabar ?

Anda tengah berfikir – fikir nak buat bisnes apa dan tak tahu kat mana tempat terbaik untuk mula menjual produk anda?

Jangan risau sangat…

Saya dah jumpa 1 tempat yang memang senang nak jualbeli secara online iaitu Shopee (https://shopee.com.my)

Wooo…senang giler dapat pembeli di Shopee !

Sekarang ni Shopee menjadi salah satu tempat shopping online paling hot di Malaysia di belakang Lazada. Ramai seller di Lazada dan Lelong juga menggunakan Shopee untuk menjual produk mereka disebabkan web Shopee lebih mengancam, mesra pengguna dan mesra mata.

 

KENAPA ANDA PATUT BERNIAGA DI SHOPEE?

  • Sangat sesuai dibuat secara sambilan tanpa mengganggu aktiviti harian anda. Anda boleh gunakan masa free untuk setup dan upload produk ke Shopee. Terpulang pada anda nak buat bila…masa rehat ke, lepas makan ke atau masa berehat bersama keluarga.
  • Web Shopee ni pula senang nak handle untuk jadi Seller. Hanya perlu daftarkan maklumat anda dan kemudian dapatkan ID dan password. Selepas aktif anda terus pergi ke tab Seller untuk mula masukkan produk yang anda nak jual.
  • Anda boleh iklankan seberapa banyak produk tanpa dikenakan caj. Ini yang menarik di Shopee berbanding tempat lain. Shopee juga tak ambil 1 sen komisyen pun dari anda selepas produk anda terjual. Ibaratnya tuan bangunan bagi kita duduk free tanpa perlu bayar sewa kedai.
  • Sesuai untuk dropship dan pre-order. Anda tak perlu ada produk fizikal di tangan untuk mula berniaga. Apa yang anda perlu buat ialah upload dulu maklumat produk seperti harga dan Selepas dapat tempahan, anda boleh order barang dari China.
  • Anda dah perlu nak nak berbalas whatsapp dan PM dengan pelanggan sampai nak tidur pun terganggu. Dengan Shopee, bila ada orang beli barang, notifikasi jualan akan terus dihantar ke email anda.
  • Trafik pelawat ke Shopee sangat tinggi melebihi 2.2 juta view sebulan dan semakin meningkat. Peluang untuk anda buat duit sangat cerah disebabkan market anda dah ready untuk membeli.

 

 

BUKTI SELLER BUAT SALES MELETOP DI SHOPEE

Cikgu Be…dah buat jualan RM 110,758.50 dalam masa 6 bulan sahaja! dan tak keluarkan modal pun”

 

 

 

Suri rumah buat jualan RM 7,136.40 dalam masa 9 hari di Shopee

 

 

Anda sebagai seller di Shopee juga mendapat faedah tambahan di mana Poslaju memberikan special rebat untuk anda. Penjual akan mendapat rebat poslaju dan pembeli pula akan mendapat Free Shipping.

 

 

 

BAGAIMANA NAK MULA BERNIAGA DI SHOPEE ?

Ok saya tunjukkan step mudah.

  1. Anda perlu pergi ke web : https://shopee.com.my/
  2. Pergi ke tab Signup dan kemudian isikan semua maklumat yang diminta. Pastikan semua maklumat adalah betul terutamanya Verfication Code
  3. Klik butang Sign Up (warna oren)
  4. Shopee akan hantar Verification Code ke handphone anda. Masukkan code yang diberikan tersebut untuk pengesahan.
  5. Login ke akaun Shopee anda menggunakan ID dan password yang telah anda set semasa pendaftaran.

 

Langkah 1 : Klik butang Sign Up

Langkah 2 : Klik butang Login selepas daftar

Langkah 3: Klik Seller Center

Langkah 4: Klik Icon My Product

 

Langkah 5: Upload gambar & maklumat produk & klik butang Sumbit.

 

Upload gambar menarik, masukkan maklumat produk, harga produk  dan kemudian tekan butang Publish. Anda dah berjaya mengiklan produk pertama anda di Shopee.

Kemudian upload gambar produk- produk lain termasuk semua maklumat berkaitan untuk menambah listing anda.

Buatlah proses ini berulang kali selagi anda mempunyai produk baru untuk diupload. Nak letak 100 ke 1000 produk pun Shopee tak kenakan caj kepada anda.

 

 

BERMINAT NAK BERNIAGA DI SHOPEE TAPI TAK TAHU NAK MULA & NAK JUAL PRODUK APA?

Selain Shopee, saya juga nak pecah lubang 3 lubuk lain yang boleh anda buat income sedap di sana..

Terus baca sampai habis..

Kalau anda dah minat untuk berniaga..jangan tunggu lagi dan start enjin anda sekarang untuk teroka peluang buat duit di Shopee dan juga 3 lubuk hot lain….Lazada, Lelong & 11street.

Anda boleh belajar sendiri utk menjual di  4 lubuk tersebut…tapi mungkin anda banyak kali langgar dinding dan rugi duit dan masa kalau silap strategi.

Jadi, saya cadangankan anda belajar dengan orang yang dah berpengalaman berniaga di 4 lubuk tersebut iaitu Kapten Zainol.

Tuan Zainol dulunya adalah Kapten dalam ATM, beliau telah bersara awal pada April 2017 apabila pendapatan daripada Shopee dan Lazada jauh lebih lumayan daripada gaji ATM berpangkat Kapten.

 

Kapten Zainol telah siapkan ebook setebal 250 muka surat yang padat bagaimana untuk berniaga di Shoppe dan Lazada berdasarkan pengalaman beliau sehingga mampu membuat jualan sehingga 6 angka.

Apa isi kandungan Channel XPro:

  • Cara pendaftaran dan keperluan untuk menjual di Shopee, Lazada, 11Street dan Lelong.
  • Fungsi dan panduan secara terperinci di seller dashboard laman jualan anda.
  • Membuat listing pertama produk jualan anda di marketplace
  • Cara memproses dan membuat penghantaran di setiap marketplace ini.
  • Sistem kewangan bagi setiap marketplace ini.
  • Kaedah meningkatkan jualan menggunakan fungsi yang terdapat di setiap marketplace.
  • Masalah yang mungkin anda hadapi di setiap marketplace.
  • Pengalaman dan tips penting sepanjang 4 tahun menjual di marketplace ini.
  • Panduan DROPSHIP dan PRE-ORDER di Shopee, Lazada, 11street dan Lelong.

 

 

Di dalam ebook ini juga, kapten Zainol akan menerangkan tentang satu sistem yang beliau gunakan untuk syncronize keempat-empat marketplace menjadi satu.

Disebabkan 4 marketplace ini berasingan, kapten Zainol menggunakan 1 sistem untuk menguruskan kesemua marketplace ini menjadi satu. Senang nak urus dan monitor.

Seperti yang saya ingatkan sebelum ni, anda tak perlu langgar dinding & ikut jalan jauh untuk kuasai 4 marketplace ini…hanya perlu ikuti panduan & ilmu yang ditunjukkan dalam ebook. Hari ni anda beli, esok lusa anda dah boleh mula menjual di Shopee, Lazada, Lelong & 11street.

Jika anda berminat untuk dapatkan ebook panduan Channel X Pro ni sebelum harga naik, boleh dapatkan di bawah..

>DAPATKAN DI SINI SEKARANG<

 

Dapatkan Channel X Pro sekarang juga sebelum harga semakin naik. Laburkan sedikit untuk dapatkan imbuhan berlipat kali ganda dengan pantas dan berterusan dengan ilmu yang terdapat dalam Channel X Pro.

 

 

 

Assalamualakum dan salam sejahtera,

Hai apa kabar ?

Anda ada problem macam ni ke ?

  • Sakit kepala sebab terpaksa burn banyak duit buat FBAds tapi jualan cukup-cukup makan untuk cover  kos FBAds. Lebih parah terpaksa tanggung rugi sebab kos marketing lebih tinggi dari jualan.
  • Susah nak dapatkan pelanggan yang super targeted dan sanggup untuk membeli berulang kali dari anda.

 

MASALAH ANDA SELESAI DI SINI..

Gunakan DATABASE KING untuk settlekan problem anda.

Untuk makluman korang ade beberapa perkara yang jadi KILLER utama panduan Database King ni.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍ Pertama, dalam panduan ni saya dedahkan cara untuk dapatkan ribuan secara percuma…Yup tak perlu run FB Ads lagi pun takpe!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
 Kedua, saya jugak ada dedahkan cara saya boost sale client saya hingga hampir 10 kali ganda tanpa kos marketing!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
 Ketiga, anda akan didedahkan dengan  banyak ilmu, teknik dan tool yang mungkin anda belum pernah dengar pun sebelum ni.!

Tonton dulu video ni..

 

 

 

TAK PERCAYA !?

Lihat bukti dan testimoni di bawah dulu..

 

Testimoni 1:
===========
250 unit sale + hampir 10 ribu komen PERUMA tanpa FB Ads
Dari: Chemee Aziz
Testimoni 2:
============
Start pagi..petang dah dapat 11 sale
Dari: Mohd.Zali
Testimoni 3:
============
700 ribu reach + 600 komen + 52 sale. Semua teknik percuma.
Dari :Mohd.Hisyam

 

dan banyak lagi testimoni lain akan diupdate dari semasa ke semasa..

 

 

  

  

 

Sebab Apa Anda Perlu Kuasai Ilmu DATABASE KING?

 

Database King ni panduan ape ek? Ajar buat squeeze page, sediakan freegift, daftar autoresponder, bla bla…semua tu ke???

‍‍‍‍‍‍ ‍‍NO…NO…NO !!!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ia bukan sekadar itu…Tapi jaaaaaaaaauh lebih advance dan complete berbanding apa yang anda sangkakan…Bahkan, ini merupakan panduan yang :

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Paling lengkap yang pernah saya follow sejak 9 tahun lepas

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Sesuai untuk banyak jenis bisnes khususnya utk local market

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Sesuai untuk newbie, intermediate mahupun otai yang sedia buang ego

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Tak caye? Ok takpe…Jom kita lihat ape yang ade dalam panduan Database King!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍1) PENGENALAN

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Anda akan didedahkan dengan 5 jenis database…Bukan email je bang…Ada 4 lagi database yang boleh reach prospek lagi dan lagi tanpa kos atau dengan sedikit kos!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Anda akan diterangkan tentang kepentingan database yang boleh buat korang nangis sebab menyesal tak buat dari dulu lagi!

❥ Anda akan diterangkan tentang baik & buruk setiap database…Yang mana perlu diutamakan dan yang mana boleh dikemudiankan!

‍‍‍‍‍‍ ❥ Anda akan belajar tentang proses kumpul database-database tersebut secara sekaligus atau ala-carte!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍2) FASA PERSIAPAN

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Bila sebut database, terus ingat landing page…Ape kes??? Dalam Database King, kita tak guna langsung landing page…Simpan je duit domain, hosting & template semua tu.

Kita hanya guna Fanpage, Group, WhatsApp Business, FB Apps dan Autoresponder!…Dalam bab ni la anda akan diajar :

❥ Part-part teknikal yang kacang macam setting Fanpage, group, whatsapp biz, fb app dan autoresponder.

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Ilmu copywriting yang saya gunakan untuk tarik ribuan targeted prospek tanpa spend sesen pun untuk FB Ads…Tanpa letak video / gambar lawak atau lucah guna teknik indirect merepek…100% fokus pada produk/niche je!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Saya tak suka close sale manual lebih-lebih lagi sampai tahap kejar prospek ke lubang cacing…Tapi untuk anda, saya akan ajar jugak pasal close sale strategi Mr D yang insyaAllah boleh hasilkan conversion rate yang ohsem!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Korang akan diajar setting automation system (fully & semi) untuk meminimumkan kerja dan menjimatkan masa…Barulah boleh gi makan angin walaupun sale menderu masuk!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍3) FASA PROMOSI

‍‍‍‍‍‍ Saya tau ramai sekarang ni untung paras hidung serta strugle nak dapatkan trafik…Sedangkan ade baaaaaaanyak sumber trafik dekat FB yang tak perlukan bayaran langsung!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Anda akan belajar cara saya dapatkan cold / fresh trafik tanpa perlu bayar sesen pun…Cara ni boleh sedut trafik lebih laju daripada FB Ads kalau kena caranya!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Selain tu, saya akan ajar jugak cara convert trafik jadi database supaya korang boleh gunakan lagi dan lagi tanpa kos atau dengan sedikit kos…Sampai satu limit, dah tak payah risau pasal trafik!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

4) FASA MENJUAL

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ada 2 kaedah yang saya akan tunjukkan…Pertama ia libatkan close sale tanpa mengejar prospek…Kedua tak perlu close sale pun…Just biarkan prospek carik anda untuk buat pembelian!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

5) FASA BRANDING  CREDIBILITY  TRUST

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ramai usahawan sekarang tak faham kekuatan ketiga-tiga elemen tersebut…Yang dieorg tau, run Fb Ads, then buat close sale…Padahal benda ni la yang insyaAllah boleh buat sale datang pada kita secara berterusan, bukan kita kejar sale berterusan!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Dalam bab ni korang akan diajar cara nak buat branding  bina credibility & trust walaupun masih newbie…Jangan bimbang kalau anda newbie…Saya pernah terkenal…Then tenggelam dan mula dari zero semula…Hasilnya sama saje!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍6) FASA PENGEMBANGAN

‍‍‍‍‍‍ ‍Bisnes sekarang tak macam dulu bang!…Dulu-dulu kite boleh steady je buat bisnes sorang-sorang pakai boxer kat rumah…Sekarang hampir setiap isi rumah ade buat bisnes…Persaingan sangat-sangat kuat…So kita kena bisnes macam nak setup satu batalion perang!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Masalahnya, bila nak kena setup? Macam mana nak setup? Macam mana nak pastikan setiap orang kita perform?

‍‍‍‍‍‍ ‍Part ni saya akan cover based on experience sendiri dan client-client yang pernah berurusan dengan saya!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍7) TROUBLESHOOT

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Setiap bisnes ade masalah…Kalau sekali buat terus berjaya, korang memang superb…Ingatlah saudara-saudara yang dirahmati Allah sekalian…Sesungguhnya kita akan diuji dengan pelbagai masalah bisnes terutamanya pada fasa-fasa permulaan.

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Itu normal…Anyway untuk memudahkan korang keluar daripada masalah-masalah tersebut, saya dah pun sediakan beberapa tips dan kaedah yang saya sendiri amalkan dan jugak orang lain!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍8) TIPS & TRICKS

‍‍‍‍‍‍ ‍Percaya atau tak, antara asbab kita boleh buat jualan kencang adalah dengan gunakan tips serta tricks tertentu…Kadang-kadang bendanya simple je, tapi hasilnya superb walaupun marketing kita biase-biase je!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍9) PENUTUP

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Seperti biasa, dalam panduan-panduan saya memang akan ada beberapa tazkirah sebagai penutup…Walaupun saya tau ramai yang tak baca / tonton, tapi itulah bab yang terpenting yang kita perlu tahu dan lakukan!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Kepada anda yang dah tak sanggup bayar kos iklan yang makin mahal, tak sanggup nak kejar prospek sampai ke lubang cacing dan yang dah tak sabar nak letopkan bisnes masing-masing dengan kos marketing paling jimat, korang bolehlah klik link di bawah untuk buat pembelian melalui link di bawah:

>> SAYA NAK GRAB DATABASE KING SEKARANG JUGA <<

>> SAYA NAK GRAB DATABASE KING SEKARANG JUGA <<

 

Amaran!

Jangan tunggu lama- lama untuk dapatkan Database King ni sekarang juga sebab harga masih ok dan belum dinaikkan lagi. Masa tengah murah ni paling sesuai nak rembat.

Saya confirm anda tepuk dahi seratus kali atau hentak kepala kat dinding nanti kalau harga dah mencecah RM500 – RM1000.

 

 

Nota Penting:

Database King ni adalah panduan video paling lengkap (lebih 10 jam) & padat untuk anda yang sedang cari jalan pintas untuk mula bina database bisnes anda sendiri. Tak perlulah nak perah otak & cuba trial & error lagi sebab Database King dah cover dari A-Z. Habis semua teknik dan rahsia dibongkar dan ditunjukkan di sini.

 

p.s:

Ramai yang berjaya membuat jualan luarbiasa selepas guna Database King. Hanya ikuti langkah dan teknik yang diajar, jualan terus meningkat dan meningkat. Part paling best ialah kita boleh bina database luarbiasa hanya menggunakan teknik percuma yang selama ini ramai tak tahu.

Database King memang terbaik.

 

Ikhlas dari,

Zuljamal

 

 

 

 

Post thumbnail

Assalamualaikum w.b.t & salam sejatera,

– baca sampai habis sbb rahsia system ini ada di bawah –

Terima kasih dan selamat datang ke post ini. Melalui post ini saya nak share bagaimana anda boleh membuat jualan dan menghasilkan income online menggunakan sistem 3 in 1 yang akan followup prospek secara automatik tanpa anda pening kepala untuk dapatkan jualan.

Semuanya telah disetup selengkap mungkin untuk mudahkan anda generate income 700% lebih mudah & pantas tanpa perlu memikirkan kerja- kerja behind the scene.

Kerja – kerja behind the scene inilah yang leceh & perlukan kos yang tinggi untuk maintain sebab semua tool yang diperlukan adalah berbayar.

Nak tahu kerja behind the scene?

Kerja- kerja behind the scene termasuk:

  • Setup domain & hosting
  • Setup content website
  • Setup content marketing
  • Setup mesej autoresponder
  • Setup sistem order
  • Setup sistem support

 

Situasi sekarang…

Ramai yang mencari peluang buat duit tambahan untuk survival disebabkan kos sara hidup yang meningkat tinggi & tak seimbang dengan pendapatan.

So, ada di antara kita buat part time job untuk tambah duit kocek dengan :

  • Kerja di 7 Eleven lepas habis kuliah habis
  • Niaga burger lepas office hour
  • Kerja di restoran sebelah malam lepas balik kerja
  • Kerja waiter / waitress di hotel lepas waktu kerja / Sabtu & Ahad
  • Kerja potong rumput pada hari Sabtu & Ahad
  • Buat OT kaw-kaw untuk tambah duit gaji
  • Ambil upah buat baju
  • Part time tutor
  • dan macam- macam kerja lagilah

Tapi….tapi…..tapi.. dan paling best ialah…
Saya ada opsyen yang lebih mudah untuk anda buat duit tanpa perlu bersengkang mata, tak perlu keluar rumah & paling best anda boleh buat ikut masa anda sendiri.

Betul ke?
Memang betul 100%.
Takkan nak tipu pulak.

Ramai yang dah berjaya buat income kencang 4 angka sebulan hanya dengan menggunakan Sistem Jualan Pro yang dah ditambahbaik kali ke-3 supaya lebih user friendly.
Screenshot di bawah tunjukkan bukti Sistem Jualan Pro memang mantap & berbaloi untuk anda. Sapa nak bagi RM7500++ hanya dalam tempoh 3 minggu.

Untuk korek semua tool & rahsia Sistem Jualan Pro,
sila klik link di bawah..

Apakah kehebatan Sistem Pro Jualan?

Sistem ini telah ditambahbaik dan dipermudahkan untuk anda mula membuat duit dengan pantas dengan beberapa step yang ditunjukkan dengan jelas.

Sistem ini telah gabungkan 3 tool pemasaran internet yang utama:-

  • Sistem autoresponder ready setup yang akan followup prospek anda tanpa henti. Semua mesej dah diset dalam sistem akan terus dihantar ke emel prospek mengikut ID anda. Maksudnya, setiap jualan yang terhasil melalui ID anda….anda akan dapat komisyen. Memang power!
  • Sistem borang terkini yang dintegrate dengan sistem affilaite membolehkan anda buat jualan dengan teratur. Setiap jualan & komisyen akan direkodkan untuk rujukan anda.
  • Ini paling best sebab boleh jadi long term virtual aset iaitu senarai emel – Sistem akan capture semua email prospek anda secara automatik & anda boleh simpan database ini untuk kegunaan anda buat jualan ulangan.

 

[Rahsia Kehebatan Sistem Jualan Pro]
[Rahsia Kehebatan Sistem Jualan Pro]

Note :
Sistem ini diuruskan oleh Sdr. Rahman Basri.
Saya pasti sistem ini sangat berbaloi untuk anda.

Post thumbnail

Software Platinum, Khas Untuk Bisnes dan Pemasaran Online Untuk Pasaran Malaysia

Memperkenalkan……MIMEVO iaitu Sistem Urus Bisnes Online Secara Total dan Sepusat

Dengan Mimevo, anda boleh urus semua termasuk pengurusan produk, pengurusan jualan, Sistem Affiliate, Partnership, produk download,  borang tempahan, database pelanggan dan banyak Lagi! Bukan itu saja, anda juga boleh jimat banyak kos dan masa anda.

Sistem Mimevo ini dibangunkan oleh Sdr. Amirol Zolkipli iaitu seorang developer software yang hebat dan pernah menggegarkan IM Malaysia dengan produknya iaitu Sistem Affiliate Lite yang banyak membantu peniaga online dan IM tempatan untuk menjalankan program affiliate.

 

Di bawah adalah panel utama admin Mimevo

 

Kenapa anda perlu gunakan Mimevo sekarang juga…?

Mana lagi nak cari sekarang 1 software tempatan yang lengkap dan mampu milik untuk membantu tingkatkan sales dan keuntungan bisnes online anda sehingga berlipat kali ganda?

Jawapannya ialah = MIMEVO

Mimevo sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari apps yang mampu mengawalselia  semua transaksi bisnes online anda secara sepusat dan tersusun. Mimevo juga responsive iaitu mesra mobile dan boleh mengurus unlimited produk. Anda tak perlu risau lagi menjalankan bisnes online sebab  Mimevo telah sediakan semuanya untuk anda.

 

Nak gunakan Mimevo untuk jual produk digital,  fizikal dan servis anda?

Tiada masalah. Mimevo mampu menguruskan ketiga- tiga sekali.

 

Antara Fungsi Yang Terdapat Dalam Mimevo :

1.Setup Borang Tempahan Dengan Pantas

Hanya dengan memasukkan data, harga produk, delivery dan shipping, borang tempahan akan dihasilkan secara automatik tanpa perlu anda mahir coding dan sebagainya. Mudah dan pantas.

Selepas pembeli buat bayaran dan isi maklumat dalam borang tempahan, sistem Mimevo akan hantar secara automatik notifikasi ke email pembeli untuk mereka buat rujukan.

Contoh borang tempahan:

 

2.Simpan Rekod Pelanggan

Dengan Mimevo, semua data dan rekod pelanggan anda akan disimpan termasuklah rekod jualan, rekod order, keuntungan, pendaftaran dan sebagainya. Anda boleh periksa semula semua rekod tersebut pada bila- bila masa.

 

3.Setup Program Affiliate Sendiri Tanpa Had

Antara salah satu tool yang sangat diperlukan oleh Internet Marketer. Dengan adanya Mimevo, anda dah tak perlu gunakan lagi sistem affiliate 3rd party yang mengenakan caj bulanan yang membebankan. Anda boleh setup seberapa banyak program affiliate menggunakan 1 akaun Mimevo. Hanya dengan beberapa setting mudah, anda boleh setkan komisyen affiliate dalam percentage (%) atau flat rate. Memang awesome.

Contoh panel affiliate:-

 

4.Setup JV atau Partner

Anda juga boleh setting pembahagian keuntungan dengan rakan JV atau partner anda. Hanya lakukan beberapa setting di bahagian “Partnership”, anda boleh setkan profit, bayaran keuntungan dan simpan rekod bayaran.

 

5.Integrate Dengan Sistem Bayaran Online

Buat masa sekarang, Mimevo telah dintegrate dengan sistem bayaran dari pihak ketiga seperti Bank Transfer, Billplz, SenangPay dan Paypal. Anda hanya perlu lakukan beberapa setting untuk bolehkan sistem yang anda pilih berfungsi dengan baik.

 

6. Ruang Pengurusan Download Yang Advance

Jika anda menjual produk digital seperti ebook, laporan dan video tutorial, anda boleh meletakkan fungsi expired dan download protection. Contohnya, ebook atau video tutorial hanya boleh didownload sehingga sebulan selepas tarikh link download diberikan. Selepas tarikh tersebut, video tutorial atau ebook tak boleh didownload lagi.

 

Ada beberapa fungsi terbaru akan ditambah dari semasa ke semasa dan pastinya akan membantu melicinkan lagi sistem jualan online anda. Antara fungsi yang bakal ditambah iaitu:

  • Multi Currency Supported
  • SMS Integration
  • Follow Up Notification
  • Multi Affiliate Group Supported
  • Tier-2 Affiliate Commissioning
  • Products Variants
  • Coupons
  • Count Down Timer
  • Dynamic Pricing
  • Autoresponder Integration
  • Membership Management

 

Anda berminat untuk tahu lebih lanjut software Mimevo?

Jangan risau, anda diberikan akses untuk cuba dulu software ini di bahagian DEMO. Video tutorial cara guna Mimevo pun disediakan sekali.

>> Klik sini untuk info lanjut software Mimevo