Author: admin

Post thumbnail

Saya nak tanya anda yang guna FBAds untuk buat marketing. Pernah tak akaun anda kena ‘Flag’ dengan Fesbuk ? Kalau pernah, kita geng.

Kalau anda yang pernah kena pasti tau macamana kesannya kepada bisnes. Boleh jem otak sebab anda dah tak boleh jual produk dan perkhidmatan yang anda jalankan dengan lancar. Silap-silap boleh bungkus bisnes anda kalau anda bergantung 100% guna FBAds.

Saya pernah kena situasi macam ni dan sampai sekarang akaun FBAds saya ‘kena gantung’ sebab kesilapan saya sendiri yang tak ikut rules yang ditetapkan Fesbuk. Lagipun masa tu, FBAds baru bermula…jadi banyak iklan yang saya buat main langgar jea.

Jadi saya guna macam- macam cara untuk lakukan promosi online. Banyak teknik berbayar lain saya guna seperti Adwords, beli link, SEO, autopost, beli ruangan banner di portal iklan dan macam- macam lagi. Banyak juga duit saya habis masa tu.

Sambil tu saya juga buat buat post ke fanpage, fesbuk group, instagram, twitter dan macam- macam lagi. Hasilnya memang ada tapi tak sepower semasa saya guna FBAds. Akhirnya saya hampir frust sebab banyak ikhtiar yang saya buat tak mendapatkan hasil yang diharapkan.

Akhirnya masalah saya selesai selepas jumpa satu teknik ‘lain macam’ yang ramai IM tak gunakan lagi.

Tahun lepas saya terjumpa satu teknik tarik trafik Fesbuk yang sangat power dan advance di mana anda still boleh tarik trafik ratusan ribu trafik di Fesbuk tanpa perlu keluar duit 1 sen pun untuk FBAds. Bayangkan kalau guna FBAds untuk capai 3 juta reach, 8000 lebih komen dan lebih 10907 share, berapa banyak duit nak kena bayar kat Fesbuk!

Terima kasih Database King !

Bukti Database King memang luarbiasa..

Wow! 3 Juta reach dengan teknik percuma jea..
Database King Terbaik
Memang power ! 250 sales dengan Database King
Gile ke apa boleh buat 52 sales dengan teknik Database King

Nak buat jualan berlipat kali ganda tanpa perlu keluarkan 1 sen pun duit anda, sila dapatkan info lebih detail di sini:

Klik link di bawah :

Database King memang ‘King of Marketing’

Database King memang ‘Kebaboom’

Database King memang ‘rare’

.

Post thumbnail

Ciri- Ciri Sistem Web Pantas

  • Tool sangat user friendly & advance
  • Platform dan tool 100% percuma
  • Tak perlu ada domain sendiri
  • Tak perlu ada hosting sendiri
  • Storage untuk simpan laman web disediakan percuma

Dengan SWP ni juga anda boleh bina laman web anda dalam 10 minit sahaja. Hanya taip, klik dan drag, laman web anda yang cun akan siap dengan pantas. Tapi pastikan semua file image & content dah disediakan awal- awal ya. Kalau tak prepare awal- awal file tu, alamatlah 1 tahun pun tak siap..

Serius saya cakap sesiapa saja boleh bina laman web yang cantik dan menarik hanya dengan menggunakan Sistem Web Pantas ini. Surirumah, pelajar, pak guard, cikgu, staf kerajaan dan budak sekolah pun boleh hasilkan web. Yang paling penting adalah kemahuan dan tahu menggunakan komputer.

Platform yang ditunjukkan dalam SWP ni sangat user friendly dan semua tool yang disediakan adalah percuma sahaja termasuk storage percuma untuk anda letak laman web anda. Tak perlu bayar sesen pun!

Ikut sahaja panduan video tutorial ‘Sistem Web Pantas’ untuk mula setup laman web anda dengan cepat, kemas dan nampak profesional.

DAPATKAN SISTEM WEB PANTAS DI SINI

Post thumbnail
Dalam konteks pengiklanan visual (Facebook, Instagram, Surat Khabar), benda pertama yang kita kena mahir adalah tarik perhatian. Bila mana kita berjaya tarik perhatian. Itu petanda awal iklan kita akan di baca. Antara fakta yang kita kena faham ialah manusia sibuk. Sibuk dengan hal masing-masing. Kalau dia tak sibuk pun, dia akan buat-buat sibuk. Ya, itulah asal sifat manusia. “Manusia yang paling sibuk adalah manusia yang tak buat apa-apa” Jadi apa perlu kita buat?

Caucasian man working shoot
Pernah tak anda rasa nak give up menjual di online? Dah buat macam-macam cara, tapi semuanya tak menjadi. Setiap hari post status, orang hanya like jer. Sangat sikit yang tanya nak beli. Kalau dapat jual 1 pcs pun, rasa bersyukur sangat. Sampai anda rasa, berniaga ini bukan bidang anda. Anda sedih sangat tak dapat jual. Rasa macam buang masa, buang tenaga. Pernah rasa macam ini?

Post thumbnail
Menulis ayat iklan tak susah. Yang susah, nak pastikan mereka baca sampai habis, berminat & rasa nak beli dari kita. Jadi pada hari ini, saya nak kongsikan 3 idea kepada anda. Bagaimana nak rampas perhatian prospek & buatkan mereka baca iklan kita sampai habis? Ok jom kita lihat idea penulisan yang pertama.

Post thumbnail
Artikel ini khas untuk mereka yang berniaga di online dan ada masalah seperti:
  • Takde idea nak tulis iklan.
  • Rasa ilham tak sampai-sampai.
  • Tak tahu nak target siapa, stuck!
  • Tak tahu nak mula dari mana.
  • Mahu tahu punca & penyelesaian.
Sekurang-kurangnya ada 2 punca utama kenapa ramai peniaga tiba-tiba ada masalah seperti di atas.

Post thumbnail

Hari ini saya nak kongsikan bagaimana strategi praktikal untuk anda menjual produk anda kepada 100 pelanggan pertama anda, menggunakan emel.

Strategi ini adalah based on pengalaman saya menjual beberapa produk sendiri & juga produk affiliate.

Alhamdulillah, setiap kali menggunakan strategi ini saya berjaya hasilkan jualan yang lebih lumayan. Anda juga bebas untuk mengubah suai strategi ini mengikut kesesuaian produk yang anda promosikan.

Post thumbnail

Ok, anda mesti fikir yang Bisnes Affiliate ini untuk yang pakar IT sahaja.

Sebenarnya jika dibuat dengan kaedah yang betul, tidak kiralah apa pun status anda, anda boleh menghasilkan jualan dengan Bisnes Affiliate ini.

Tidak kira walaupun anda berumur 50 tahun atau Suri rumah yang buta IT tetap boleh menghasilkan pendapatan lumayan.

Sebagai contoh Puan Salena yang telah menghasilkan jualan melebihi RM10k.

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate.

Post thumbnail

Dalam artikel ini, saya terpanggil untuk kongsikan satu kisah seorang lelaki ini..

Kisah ini mungkin boleh jadi iktibar dan memberikan motivasi dan jalan keluar pada anda. Harap anda boleh baca hingga habis ya.

Kisah ini adalah pengalaman sebenar bagaimana lelaki ini buat jualan RM121,175.00 dalam masa 2 bulan dengan online sahaja!

Post thumbnail

 

Sila scroll ke bawah untuk lihat kandungan minisite..

Untuk melihat versi penuh minisite, sila klik di bawah:

http://photoshopemikat.com

Post thumbnail

Apa yang perlu new seller tahu untuk Belajar Bisnes Ebay?

Saya mendapat banyak soalan terutamanya dari new seller yang masih belum faham macam mana proses jualan boleh terjadi di ebay.

Ini antara soalan yang sering ditanya:

Bagaimana hendak bermula untuk menjual di ebay? Berapa modal permulaan untuk berniaga di ebay? Jika tak mahir berbahasa inggeris boleh ke berniaga di ebay? dan banyak lagi.

Ok baik. Saya harap artikel kali ini membantu para peniaga ebay yang masih baru nak menceburkan diri berbisnes di ebay dapat faham dengan jelas macam mana nak bermula.

Post thumbnail

Kali ini saya nak dedahkan mengenai supplier dropship china yang boleh memberikan kepada anda alternatif untuk anda memulakan bisnes di ebay secara dropship.

Kesemua supplier ini adalah supplier china yang menggunakan bahasa inggeris.

Sebenarnya selain dari aliexpress.com, masih ada banyak lagi website lain yang anda boleh gunakan.

Mari saya bocorkan kepada anda antara website yang ebay seller gunakan untuk jual barang di ebay.

Ada 17 website ke semuanya.

Post thumbnail

Anda pasti terkejut dan tak sangka jualan kopi di pasaran ebay USA oleh ebay seller Malaysia mengikut statistik dari data terapeak bermula dari 6 Feb 2017 sehingga 6 Feb 2018 telah mencecah 2 juta USD dalam masa setahun.

Banyak kan? Dalam ringgit Malaysia bersamaan dengan RM7.95 juta!

Ini adalah data bilangan unit terjual setiap hari oleh 93 orang seller malaysia.

Dari segi persaingan pula ianya adalah sangat sihat sebab hanya 93 orang sahaja seller dari Malaysia.

Post thumbnail

Hari ini saya nak cerita sedikit sejarah tentang terapeak dan ebay.

Pada penghujung tahun 2017, 13 December 2017,  company ebay telah mengumumkan untuk membeli syarikat terapeak untuk bergabung dengan seller hub mereka.

Terapeak telah ditubuhkan pada tahun 2004 oleh dua orang ebay power seller di Canada. Tujuan penubuhan syarikat database ebay ini adalah untuk membantu para penjual di ebay mengoptimumkan jualan mereka pada titik maksimum.

Kenapa ebay sanggup beli syarikat terapeak ni?

Penting sangat ke syarikat Terapeak ni?

Jawapannya sudah tentulah sangat penting!

Sebabnya Terapeak mempunyai fungsi menganalisis data jualan di ebay untuk seluruh negara yang ada di dunia ni.

Post thumbnail

Saya dapat banyak pertanyaan tentang macam mana nak buat kajian pasaran di Ebay.

Kalau anda ada soalan tu kat minda anda maknanya anda memang berminat untuk belajar macam mana nak buat duit kat ebay ni.

Ucapkan tahniah buat diri anda sebab anda akan belajar sesuatu dari post artikel kali ini.

Post thumbnail

Seller ini berjaya buat jualan $58,593 (RM233,169) dalam tempoh setahun (Jun 2017- Mei 2018) di market eBay Australia.

Dengan purata jualan sebulan sebanyak $4882.75 (RM19,409.11 sebulan), seller ni berjaya buat jualan dengan konsisten hanya fokus kepada barang keluaran tupperware sahaja.

Jika saya ambil 35% profit dari jualan sahaja seller ni dah ada gaji sebanyak RM6,793.19 sebulan!

Untuk makluman anda, ini adalah data dari seorang seller sahaja di ebay dan saya hanya fokuskan pada market ebay australia sahaja.

Post thumbnail

 

Assalamualaikum & salam sejahtera,

Apa khabar ?

Anda tengah berfikir – fikir nak buat bisnes apa dan tak tahu kat mana tempat terbaik untuk mula menjual produk anda?

Jangan risau sangat…

Saya dah jumpa 1 tempat yang memang senang nak jualbeli secara online iaitu Shopee (https://shopee.com.my)

Wooo…senang giler dapat pembeli di Shopee !

Sekarang ni Shopee menjadi salah satu tempat shopping online paling hot di Malaysia di belakang Lazada. Ramai seller di Lazada dan Lelong juga menggunakan Shopee untuk menjual produk mereka disebabkan web Shopee lebih mengancam, mesra pengguna dan mesra mata.

 

KENAPA ANDA PATUT BERNIAGA DI SHOPEE?

  • Sangat sesuai dibuat secara sambilan tanpa mengganggu aktiviti harian anda. Anda boleh gunakan masa free untuk setup dan upload produk ke Shopee. Terpulang pada anda nak buat bila…masa rehat ke, lepas makan ke atau masa berehat bersama keluarga.
  • Web Shopee ni pula senang nak handle untuk jadi Seller. Hanya perlu daftarkan maklumat anda dan kemudian dapatkan ID dan password. Selepas aktif anda terus pergi ke tab Seller untuk mula masukkan produk yang anda nak jual.
  • Anda boleh iklankan seberapa banyak produk tanpa dikenakan caj. Ini yang menarik di Shopee berbanding tempat lain. Shopee juga tak ambil 1 sen komisyen pun dari anda selepas produk anda terjual. Ibaratnya tuan bangunan bagi kita duduk free tanpa perlu bayar sewa kedai.
  • Sesuai untuk dropship dan pre-order. Anda tak perlu ada produk fizikal di tangan untuk mula berniaga. Apa yang anda perlu buat ialah upload dulu maklumat produk seperti harga dan Selepas dapat tempahan, anda boleh order barang dari China.
  • Anda dah perlu nak nak berbalas whatsapp dan PM dengan pelanggan sampai nak tidur pun terganggu. Dengan Shopee, bila ada orang beli barang, notifikasi jualan akan terus dihantar ke email anda.
  • Trafik pelawat ke Shopee sangat tinggi melebihi 2.2 juta view sebulan dan semakin meningkat. Peluang untuk anda buat duit sangat cerah disebabkan market anda dah ready untuk membeli.

 

 

BUKTI SELLER BUAT SALES MELETOP DI SHOPEE

Cikgu Be…dah buat jualan RM 110,758.50 dalam masa 6 bulan sahaja! dan tak keluarkan modal pun”

 

 

 

Suri rumah buat jualan RM 7,136.40 dalam masa 9 hari di Shopee

 

 

Anda sebagai seller di Shopee juga mendapat faedah tambahan di mana Poslaju memberikan special rebat untuk anda. Penjual akan mendapat rebat poslaju dan pembeli pula akan mendapat Free Shipping.

 

 

 

BAGAIMANA NAK MULA BERNIAGA DI SHOPEE ?

Ok saya tunjukkan step mudah.

  1. Anda perlu pergi ke web : https://shopee.com.my/
  2. Pergi ke tab Signup dan kemudian isikan semua maklumat yang diminta. Pastikan semua maklumat adalah betul terutamanya Verfication Code
  3. Klik butang Sign Up (warna oren)
  4. Shopee akan hantar Verification Code ke handphone anda. Masukkan code yang diberikan tersebut untuk pengesahan.
  5. Login ke akaun Shopee anda menggunakan ID dan password yang telah anda set semasa pendaftaran.

 

Langkah 1 : Klik butang Sign Up

Langkah 2 : Klik butang Login selepas daftar

Langkah 3: Klik Seller Center

Langkah 4: Klik Icon My Product

 

Langkah 5: Upload gambar & maklumat produk & klik butang Sumbit.

 

Upload gambar menarik, masukkan maklumat produk, harga produk  dan kemudian tekan butang Publish. Anda dah berjaya mengiklan produk pertama anda di Shopee.

Kemudian upload gambar produk- produk lain termasuk semua maklumat berkaitan untuk menambah listing anda.

Buatlah proses ini berulang kali selagi anda mempunyai produk baru untuk diupload. Nak letak 100 ke 1000 produk pun Shopee tak kenakan caj kepada anda.

 

 

BERMINAT NAK BERNIAGA DI SHOPEE TAPI TAK TAHU NAK MULA & NAK JUAL PRODUK APA?

Selain Shopee, saya juga nak pecah lubang 3 lubuk lain yang boleh anda buat income sedap di sana..

Terus baca sampai habis..

Kalau anda dah minat untuk berniaga..jangan tunggu lagi dan start enjin anda sekarang untuk teroka peluang buat duit di Shopee dan juga 3 lubuk hot lain….Lazada, Lelong & 11street.

Anda boleh belajar sendiri utk menjual di  4 lubuk tersebut…tapi mungkin anda banyak kali langgar dinding dan rugi duit dan masa kalau silap strategi.

Jadi, saya cadangankan anda belajar dengan orang yang dah berpengalaman berniaga di 4 lubuk tersebut iaitu Kapten Zainol.

Tuan Zainol dulunya adalah Kapten dalam ATM, beliau telah bersara awal pada April 2017 apabila pendapatan daripada Shopee dan Lazada jauh lebih lumayan daripada gaji ATM berpangkat Kapten.

 

Kapten Zainol telah siapkan ebook setebal 250 muka surat yang padat bagaimana untuk berniaga di Shoppe dan Lazada berdasarkan pengalaman beliau sehingga mampu membuat jualan sehingga 6 angka.

Apa isi kandungan Channel XPro:

  • Cara pendaftaran dan keperluan untuk menjual di Shopee, Lazada, 11Street dan Lelong.
  • Fungsi dan panduan secara terperinci di seller dashboard laman jualan anda.
  • Membuat listing pertama produk jualan anda di marketplace
  • Cara memproses dan membuat penghantaran di setiap marketplace ini.
  • Sistem kewangan bagi setiap marketplace ini.
  • Kaedah meningkatkan jualan menggunakan fungsi yang terdapat di setiap marketplace.
  • Masalah yang mungkin anda hadapi di setiap marketplace.
  • Pengalaman dan tips penting sepanjang 4 tahun menjual di marketplace ini.
  • Panduan DROPSHIP dan PRE-ORDER di Shopee, Lazada, 11street dan Lelong.

 

 

Di dalam ebook ini juga, kapten Zainol akan menerangkan tentang satu sistem yang beliau gunakan untuk syncronize keempat-empat marketplace menjadi satu.

Disebabkan 4 marketplace ini berasingan, kapten Zainol menggunakan 1 sistem untuk menguruskan kesemua marketplace ini menjadi satu. Senang nak urus dan monitor.

Seperti yang saya ingatkan sebelum ni, anda tak perlu langgar dinding & ikut jalan jauh untuk kuasai 4 marketplace ini…hanya perlu ikuti panduan & ilmu yang ditunjukkan dalam ebook. Hari ni anda beli, esok lusa anda dah boleh mula menjual di Shopee, Lazada, Lelong & 11street.

Jika anda berminat untuk dapatkan ebook panduan Channel X Pro ni sebelum harga naik, boleh dapatkan di bawah..

>DAPATKAN DI SINI SEKARANG<

 

Dapatkan Channel X Pro sekarang juga sebelum harga semakin naik. Laburkan sedikit untuk dapatkan imbuhan berlipat kali ganda dengan pantas dan berterusan dengan ilmu yang terdapat dalam Channel X Pro.

 

 

 

Assalamualakum dan salam sejahtera,

Hai apa kabar ?

Anda ada problem macam ni ke ?

  • Sakit kepala sebab terpaksa burn banyak duit buat FBAds tapi jualan cukup-cukup makan untuk cover  kos FBAds. Lebih parah terpaksa tanggung rugi sebab kos marketing lebih tinggi dari jualan.
  • Susah nak dapatkan pelanggan yang super targeted dan sanggup untuk membeli berulang kali dari anda.

 

MASALAH ANDA SELESAI DI SINI..

Gunakan DATABASE KING untuk settlekan problem anda.

Untuk makluman korang ade beberapa perkara yang jadi KILLER utama panduan Database King ni.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍ Pertama, dalam panduan ni saya dedahkan cara untuk dapatkan ribuan secara percuma…Yup tak perlu run FB Ads lagi pun takpe!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
 Kedua, saya jugak ada dedahkan cara saya boost sale client saya hingga hampir 10 kali ganda tanpa kos marketing!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
 Ketiga, anda akan didedahkan dengan  banyak ilmu, teknik dan tool yang mungkin anda belum pernah dengar pun sebelum ni.!

Tonton dulu video ni..

 

 

 

TAK PERCAYA !?

Lihat bukti dan testimoni di bawah dulu..

 

Testimoni 1:
===========
250 unit sale + hampir 10 ribu komen PERUMA tanpa FB Ads
Dari: Chemee Aziz
Testimoni 2:
============
Start pagi..petang dah dapat 11 sale
Dari: Mohd.Zali
Testimoni 3:
============
700 ribu reach + 600 komen + 52 sale. Semua teknik percuma.
Dari :Mohd.Hisyam

 

dan banyak lagi testimoni lain akan diupdate dari semasa ke semasa..

 

 

  

  

 

Sebab Apa Anda Perlu Kuasai Ilmu DATABASE KING?

 

Database King ni panduan ape ek? Ajar buat squeeze page, sediakan freegift, daftar autoresponder, bla bla…semua tu ke???

‍‍‍‍‍‍ ‍‍NO…NO…NO !!!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ia bukan sekadar itu…Tapi jaaaaaaaaauh lebih advance dan complete berbanding apa yang anda sangkakan…Bahkan, ini merupakan panduan yang :

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Paling lengkap yang pernah saya follow sejak 9 tahun lepas

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Sesuai untuk banyak jenis bisnes khususnya utk local market

‍‍‍‍‍‍ ‍‍✔ Sesuai untuk newbie, intermediate mahupun otai yang sedia buang ego

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Tak caye? Ok takpe…Jom kita lihat ape yang ade dalam panduan Database King!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍1) PENGENALAN

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Anda akan didedahkan dengan 5 jenis database…Bukan email je bang…Ada 4 lagi database yang boleh reach prospek lagi dan lagi tanpa kos atau dengan sedikit kos!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Anda akan diterangkan tentang kepentingan database yang boleh buat korang nangis sebab menyesal tak buat dari dulu lagi!

❥ Anda akan diterangkan tentang baik & buruk setiap database…Yang mana perlu diutamakan dan yang mana boleh dikemudiankan!

‍‍‍‍‍‍ ❥ Anda akan belajar tentang proses kumpul database-database tersebut secara sekaligus atau ala-carte!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍2) FASA PERSIAPAN

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Bila sebut database, terus ingat landing page…Ape kes??? Dalam Database King, kita tak guna langsung landing page…Simpan je duit domain, hosting & template semua tu.

Kita hanya guna Fanpage, Group, WhatsApp Business, FB Apps dan Autoresponder!…Dalam bab ni la anda akan diajar :

❥ Part-part teknikal yang kacang macam setting Fanpage, group, whatsapp biz, fb app dan autoresponder.

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Ilmu copywriting yang saya gunakan untuk tarik ribuan targeted prospek tanpa spend sesen pun untuk FB Ads…Tanpa letak video / gambar lawak atau lucah guna teknik indirect merepek…100% fokus pada produk/niche je!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Saya tak suka close sale manual lebih-lebih lagi sampai tahap kejar prospek ke lubang cacing…Tapi untuk anda, saya akan ajar jugak pasal close sale strategi Mr D yang insyaAllah boleh hasilkan conversion rate yang ohsem!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Korang akan diajar setting automation system (fully & semi) untuk meminimumkan kerja dan menjimatkan masa…Barulah boleh gi makan angin walaupun sale menderu masuk!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍3) FASA PROMOSI

‍‍‍‍‍‍ Saya tau ramai sekarang ni untung paras hidung serta strugle nak dapatkan trafik…Sedangkan ade baaaaaaanyak sumber trafik dekat FB yang tak perlukan bayaran langsung!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Anda akan belajar cara saya dapatkan cold / fresh trafik tanpa perlu bayar sesen pun…Cara ni boleh sedut trafik lebih laju daripada FB Ads kalau kena caranya!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍❥ Selain tu, saya akan ajar jugak cara convert trafik jadi database supaya korang boleh gunakan lagi dan lagi tanpa kos atau dengan sedikit kos…Sampai satu limit, dah tak payah risau pasal trafik!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

4) FASA MENJUAL

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ada 2 kaedah yang saya akan tunjukkan…Pertama ia libatkan close sale tanpa mengejar prospek…Kedua tak perlu close sale pun…Just biarkan prospek carik anda untuk buat pembelian!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍

5) FASA BRANDING  CREDIBILITY  TRUST

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ramai usahawan sekarang tak faham kekuatan ketiga-tiga elemen tersebut…Yang dieorg tau, run Fb Ads, then buat close sale…Padahal benda ni la yang insyaAllah boleh buat sale datang pada kita secara berterusan, bukan kita kejar sale berterusan!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Dalam bab ni korang akan diajar cara nak buat branding  bina credibility & trust walaupun masih newbie…Jangan bimbang kalau anda newbie…Saya pernah terkenal…Then tenggelam dan mula dari zero semula…Hasilnya sama saje!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍6) FASA PENGEMBANGAN

‍‍‍‍‍‍ ‍Bisnes sekarang tak macam dulu bang!…Dulu-dulu kite boleh steady je buat bisnes sorang-sorang pakai boxer kat rumah…Sekarang hampir setiap isi rumah ade buat bisnes…Persaingan sangat-sangat kuat…So kita kena bisnes macam nak setup satu batalion perang!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Masalahnya, bila nak kena setup? Macam mana nak setup? Macam mana nak pastikan setiap orang kita perform?

‍‍‍‍‍‍ ‍Part ni saya akan cover based on experience sendiri dan client-client yang pernah berurusan dengan saya!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍7) TROUBLESHOOT

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Setiap bisnes ade masalah…Kalau sekali buat terus berjaya, korang memang superb…Ingatlah saudara-saudara yang dirahmati Allah sekalian…Sesungguhnya kita akan diuji dengan pelbagai masalah bisnes terutamanya pada fasa-fasa permulaan.

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Itu normal…Anyway untuk memudahkan korang keluar daripada masalah-masalah tersebut, saya dah pun sediakan beberapa tips dan kaedah yang saya sendiri amalkan dan jugak orang lain!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍8) TIPS & TRICKS

‍‍‍‍‍‍ ‍Percaya atau tak, antara asbab kita boleh buat jualan kencang adalah dengan gunakan tips serta tricks tertentu…Kadang-kadang bendanya simple je, tapi hasilnya superb walaupun marketing kita biase-biase je!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍9) PENUTUP

‍‍‍‍‍‍ ‍‍Seperti biasa, dalam panduan-panduan saya memang akan ada beberapa tazkirah sebagai penutup…Walaupun saya tau ramai yang tak baca / tonton, tapi itulah bab yang terpenting yang kita perlu tahu dan lakukan!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Kepada anda yang dah tak sanggup bayar kos iklan yang makin mahal, tak sanggup nak kejar prospek sampai ke lubang cacing dan yang dah tak sabar nak letopkan bisnes masing-masing dengan kos marketing paling jimat, korang bolehlah klik link di bawah untuk buat pembelian melalui link di bawah:

>> SAYA NAK GRAB DATABASE KING SEKARANG JUGA <<

>> SAYA NAK GRAB DATABASE KING SEKARANG JUGA <<

 

Amaran!

Jangan tunggu lama- lama untuk dapatkan Database King ni sekarang juga sebab harga masih ok dan belum dinaikkan lagi. Masa tengah murah ni paling sesuai nak rembat.

Saya confirm anda tepuk dahi seratus kali atau hentak kepala kat dinding nanti kalau harga dah mencecah RM500 – RM1000.

 

 

Nota Penting:

Database King ni adalah panduan video paling lengkap (lebih 10 jam) & padat untuk anda yang sedang cari jalan pintas untuk mula bina database bisnes anda sendiri. Tak perlulah nak perah otak & cuba trial & error lagi sebab Database King dah cover dari A-Z. Habis semua teknik dan rahsia dibongkar dan ditunjukkan di sini.

 

p.s:

Ramai yang berjaya membuat jualan luarbiasa selepas guna Database King. Hanya ikuti langkah dan teknik yang diajar, jualan terus meningkat dan meningkat. Part paling best ialah kita boleh bina database luarbiasa hanya menggunakan teknik percuma yang selama ini ramai tak tahu.

Database King memang terbaik.

 

Ikhlas dari,

Zuljamal

 

 

 

 

Post thumbnail

Siapa sangka pakaian kaftan malaysia mendapat tempat di pasaran luar negara?

Jangan sangka nak export ke luar negara tu mestilah kena ada jualan yg besar. perlu ada gudang dan kilang. perlu export menggunakan kontena dan sebagainya

Jika anda berfikiran sebegitu, sampai bila-bila anda tidak akan bermula untuk menceburi perniagaan secara online.

Bukan sahaja jualan di dalam negara, malahan jualan di luar Malaysia juga tak akan mampu untuk anda lakukan.